6.01.2012

Matkaviestin vaihtoon

Hyppy tuntemattomaan suomipojalta, joka on 11 luurin ajan ollut Nokian ystävä. Uuden oppiminen on edessä. 
Samalla vaihdoin Soneraan, sillä Saunalahtin verkot eivät ole kunnolla pelittäneet kotona kahteen vuoteen. 
Mietin eri luureja ja jopa Nokian Lumia Windows - puhelinta, mutta pitkä harkinta, sekä lukuiset pettymykset Nokian laatuun saivat kompassin osoittamaan iPhone 4S:ään. Tiedän kyllä, että sen näyttö on tosi helposti rikki menevää sorttia, mutta otan sen riskin.


Paljon on pitänyt opetella uutta; nimetkin kopioituivat kuvineen päivineen luuriin, mutta numerot vain katosiavat/ tai siis eivät kopioituneet eli kaikki tuttavat HUOM! Mulle voi laitttaa tekstarilla numeron ja nimen ja vaikkapa uuden osoitteenkin.

Viimeisimmät puhelimeni ovat siis Nokia E90, E7 sekä iPhone 4S. 
E90 käyttöliittymältään puhelin, johon suomalainen rakastuu. Se on selkeä ja nappeja on lähes joka toiminnolle. Akku kesti kohtalaisen hyvin. Ikävä kyllä, E90 on herkkä. Kaksi luuria käytin ja vieläkin ne toimivat, mutta pientä kulumavikaa löytyy kummastakin. Todella hidas netti, mutta myös wlantoimii, mutta se kuluttaa virtaa kovasti.
E7 jäi lyhyeksi kokemukseksi. Puhelin oli paljon huollossa ja lopulta mittani täyttyi ainaisista verkkoongelmista.
Kun vaihdoin Soneraan verkko-ongelmien takia, vaihdoin samalla harkinnan jälkeen myös puhelimeni iPhone 4S:ään. Siitä on nyt kertynyt hieman kokemusta, mutta tykkään joka päivä siitä enemmän ja enemmän. Akku on kyllä heikko ja navigointia kaipaan Nokiasta.
  
Nokia E90, E7 sekä  edessä IPhone 4s