6.04.2013

Räätäli Vijay helpotusta poikkeavan kokoisille

Suomessa vaatteiden teettäminen on kallista ja kokoiselleni lähes mahdotonta. On vaihtoehto lähteä ulkomaille esim Thaimaaseen teettämään vaatteita tai sitten tyytyä paitaan ja gollege housuun.
Koska osa vanhemmista paitani alkaa olla jo puhki ja kuulin Vijayn olevan Euroopan kierroksella Suomessa päätin tilata pari paitaa ja takin. 4 Paidan sarja oli edullisin joten otin sen. Hinnat ovat kohdallani kovat. Johtuu kankaan ja työn maarasta määrästä.


Räätäleitä vierailee Suomessa muutama ja Vijay ei ole halvin mutta luotettavin. Olen tilannut häneltä kohtuuhintaiset kauluspaidat jo 8 vuode ajan. Homma toimii hyvin hän saapuu suomeen ottaa mitat ehdottaa kankaat jota siis on useita satoja. Vain oma mieltymyksesi ja mielikuvituksesi on rajana. Näiden vuosien aikana minulla on ollut yksi heikosti istunut vaate. joka sekin korjattiin kuluitta.   

Helsingin ajat ovat tältä erää lopuillaan hänet vielä tavoittaa 4.6. HILTON HELSINKI STRAND ja OULU FINLAND 040 321 8728 jos haluat itse teettää vaatteita. Kertomalla mr. Hentolta terveisiä hän ilahtuu varmasti. 

www.moonriverbyvj.com  

Kankaita ja kuoseja lähes pari tuhatta, valinnassa auttaa Vijay sillä valinta on asiakkaan..
Nappasin mitat vielä omaan käyttöön.  Nuo on siis tuumia.