12.13.2010

Turpaan tuli taksissa

Eli näin ikävästi kävi.

Olin aiemmin ottanut kyytiin nuoren pariskunnan Eerikin pippurista. He halusivat kuitenkin säästää matkassa ja "lyhentääkseen" taksijonoa, päätimme poimia lisää matkustajia Itä-Helsinkiä kohti. Otimme kyytiin kuusia henkilöä, jotka olivat matkalla Kuusimäkeen. 

Siilitien kohdalla yllättäen yksi seurueesta rupesi riehumaan. Muiden turvallisuuden takia pyysin kyseistä miestä poistumaan. Myös osa muuta joukkoa halusi poistua ja syntyi käsirysyä. Auton edestä kiertäen muut perässä tonttuhattuinen "vesseli" repi oven auki ja alkoi kiskoa minua pihalle. Ohjauspyörä kuitenkin esti minun kiskomisen ja sain useita iskuja eri puolille ruumista. Lopulta minut kiskottiin ulos ja hetkeä myöhemmin löysin itseni maasta vatsa kipeänä. 

Tonttuhattuinen mies otti auton ja jatkoi matkaa muutamia satoja metrejä päätyen lumihankeen. Aiemmasta kahden hengen porukasta mies soitti poliisille ja hetkeä myöhemmin sainkin virkavallan apuun. Tonttujoukkio oli kadonnut jäljettömiin, mutta taksi löytyi lumihangesta ja sain heitettyä pariskunnan kotiinsa, heitä kiittäen avusta.

Aika villi yö. Ei näitä lisää kaipaa.


Nuorisojoukko ryösti taksin ja pahoinpiteli kuljettajan / Hs.fi